مشاوره حقوقی رایگان - تصادف حین خدمت

باسلام پدرم. در سال60 در ناجا در حین خدمت تصادف شدید. و از پا مجروح میشه و چنان که کمیسیون پزشکی تشکیل و او را بازنشسته میکنند شما تصادف در حین خدمت بوده ایا جانبازی یا معلول خدمتی محسوب نمیشه. برای تشکیل پرونده باید به کجا مراجعه کنیم ممنون از راهنمایی تان از رشت

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حادثه تصادف در حین خدمت باید به تشخیص کمیسیون تشخیص جانبازی برسد واز طریق بنیاد جانبازان اقدام نمایید

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . به ارگان مربوطه مراجعه کنید . بنیاد شهید و ایثارگران

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود با از طریق مرجع مربوطه پیگیری نمایید .