مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت حین خدمت

سلام من سال 1384 حین خدمت تصادف کردم 15 درصد معلولیت زدن اما مستمری به من ندادن،آیا اقدام کنم تعلق میگیره یا نه؟ اگه الان باز اقدام چون پای چپم شکسته و پلاتین داره کار کردن واسم خیلی سخت شده آیا مستمری تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک و مستندات دارید بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید در خصوص غرامت پیگیری های لازم را به انجام رسانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مستمری خیر
ولی به شما غرامت پرداخت خواهد شد که مبلغ کمی میباشد و

برای دریافت مستمری ، شما میتوانید در بهزیستی تشکیل پرونده نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
سؤال نیاز به ارائه توضیحات کامل دارد . اگر مربوط به امور خدمتی بوده بله ، تعلق میگیرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست بدید ممکنه قبول کنند اگر قبول نکردند باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید البته با ارایه مدرک دال بر معلولیت و عدم توان کار کردن و اینکه این معلولیت حین خدمت بوده

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مستمری خیر ولیکن غرامت تحت شرایطی قابل مطالبه است

مینا احمدی

مینا احمدی :

اقدام بفرماييد و سعي كنيد كميسيون پزشكي را قانع كنيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید مستمری به شما تعلق نمی گیرد اما می بایست به شما غرامت پرداخت می کردند که اگر این اتفاق صورت نگرفته است شما می‌توانید برای دریافت غرامت اقدام نمایید همچنین در صورتی که مشکل دارید می توانید به اداره بهزیستی مراجعه نمایید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

چنانچه در حین یا انجام خدمت مجروح شده باشید ، می توانید اقدام کنید