مشاوره حقوقی رایگان - قیم نامه

همسرم فوت شده در وصیت نامه ای من را به عنوان قیم تنها فرزندم که پسر و 6سال دارد انتخاب کرده است سوال من این است با گرفتن قیم نامه آیا پدر همسرم هم میتواند خودش هم اقدام به گرفتن قیم نامه کند و آیا میتواند قیم نامه من بدون هیچ دلیلی باطل کند و خودش قیم پسرم شود و قیم نامه بگیرد؟

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

پدر همسر شما ولی قهری فرزندتان است و نیاز به دریافت قیم نامه ندارد