مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی

با سلام. بنده پسر مجردی بودم 11سال پیش دختری با من تماس گرفت و منا دوست داشت. بعد مدتی رابطمون جدی شد و کل خانواده هامون متوجه شدن و ما رابطه جنسی داشتیم. یکبار هم از جلو رابطه داشتیم که بکارتشون را از دست دادن. حدود 8سال پیش پدرشون با ازدواجمون مخالفت کردن و ایشون همان موقع ازدواج کردن و من فقط یکبار دیگه دیدمشون. و حدود 7ساله دیگه رابطه ای بین ما نبوده. الان شوهرشون قصد شکایت دارن. اگه خانم اقرار کرده باشن ایا میتونن بعد 7سال از من شکایت کنن

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان طرح شکایت نیست وجود رابطه زوجیت 2 نفر مانع طرح این شکایت است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خير
در صورت نياز تماس بگيريد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اثبات این موضوع با توجه به ازدواج دختر و گذشت
7 سال از ازدواج سخت است مگر ..

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
خیر موضوع مربوط به قبل از ازدواج بوده و شکایت معنایی ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام با توجه به اینکه رابطه مربوط به قبل از ازدواج می باشد اثبات این موضوع با توجه به ازدواج دختر و گذشت 7 سال ازازدواج مشکل می باشد به نظر به نتیجه نخواهد رسید