مشاوره حقوقی رایگان - رابطه دختر با پسر

سلام
پسری هستم 20 ساله و دانشجو در شهر غریب
با توجه به موقیت شغلی آینده و رشته مناسب با دختری آشنا شدم.
این دختر به وضوح از بنده در صحبت ها درخواست زدن بکارت داشتند و می‌گفتند به تو ربطی نداره و من می‌خواهم لذت ببرم و شروع به اغفال من کردند تا این اتفاق افتاد.
حال بعد از مدتی (حدود یک ماه) تهدید می‌کنند که اگر ازدواج نکنی یا مبلغ هنگفتی را به من ندهی به دادگاه میروم و شکایت میکنم و ابرویت را میبرم و جانت را میگیرم. در عین حال ک وضعیت مالی خانواده من خوب نیست و من با هزار سختی و مشقت توانستم به این رشته تحصیلی برسم.
از شما ملتمسانه تقاضای کمک دارم تا حداقل موقعیت خودم را در این پرونده ببینم.

ضمنن چت های این خانوم که اصرار بر رابطه جنسی و زدن بکارت داشتند و مسئولیت را از من سلب کردند موجود هست.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باتوجه به اینکه دختر خانم رضایت داشته اند جرم تجاوز بت عنف محرز نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
شما فردبالغي هستيد و در نتيجه مسيول اعمال و رفتار خود مي باشيد و جرم صورت گرفته به لحاظ شرعي داراي مجازات است
اگر به تراضي نباشد و تجاوز به عنف است
در غير اينصورت به تراضي صورت يافته باشد عمل زنا بوده و مستوجب حد زنا است
بديهي است در صورت نياز حتما با وكيل مشورت نماييد تا در جزييات نيز ياريگر شما باشند

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام چون رضایت داشته و بلکه اصرار ورزیده زنای به عنف نیست و مسولیتی از این باب متوجه شما نیست. ایشان نمی توانند شما را اجبار به ازدواج نمایند به نظر می رسد بیشتر هدفشان اخاذی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما هر دو محکوم به زنا میشوید در صورت شکایت این خانم باید مجازات شوید واین پیامها به شما کمک میکند که ثابت کنید تجاوز به عنف نبوده و ارش البکاره به ایشان تعلق نمیگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما مرتکب جرم زنا شده‌اید که در صورت اثبات مجازات سنگینی پیش‌رو خواهید داشت.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر با رضایت ایشان بوده تجاوز به عنف نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رضایت خانم اثبات شود تجاوز به عنف نمی باشد عملی که شما انجام داده اید از نظر قانون و شرع جرم و گناه است و مستوجب حد زنا. آن شخص میتواند از شما شکایت کند اما نتیجه نمی گیرد به نظر می رسد ارش البکاره و اجبار در ازدواج وجود ندارد و آن شخص هدفی جز اخاذی ندارد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
بدوا با ایشان به پیش مشاورمتخصص روانشناسی بروید وسعی کنید اختلاف خودرا حل نموده وبه خاطر عمل انجام شده نیز توبه نمایید ودرصورت اثبات جرم شما هردو محکوم به مجازات شلاق خواهید شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما با وکیل مشورت نمایید

در صورت شکایت جرم رابطه نامشروع احراز خواهد شد و مجازات شلاق خواهید داشت

و باعث ایجاد سابقه کیفری خواهد شد
و

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
تجاوز به عنف منتفیست چون با رضایت بوده ، در صورت شکایت شخص ایشان نیز مجازات خواهد شد ، بگویید شکایت کند .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
چون موضوع با رضایت ایسان بوده است هیچ اصدام قامونی نمیتوانند بکنند و الزام ب ازدواج وجود ندارد. و حتی در صورت شکایت ایشان و کفتن این اظهارات بدون دلیل اثباتی ب روابط نامشروع محکوم خواهید شد هر دو نفر .شما میتوانید تحت عنوان اخاذی و تهدید از ایشان با توجه ب پیامکها شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اصل وجود رابطه اگر اثبات شود، مسولیت کیفری بهمراه دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هردو به جهت رابطه ی زنا مجازات میشوید و صرفا زنای به عنف منتفی می گردد هر چند که شما شخصی عاقل و بالغ هستید و هردو با تصمیم مرتکب شده اید پس بهتر است با شرح بحث کیفری و شرعی آن مسالمت آمیز حل گردد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با عنایت به توضیحات و متن پیام ها احتمال محکومیت به تجاوز به عنف نمی باشد ولیکن در صورت اقرار به رابطه حد زنا برای هر دو نفر محتمل است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا- اجبار به ازدواج وجود ندارد. ثانیا - هدف ایشان اخاذی است. بگویید برو شکایت کن. ثالثا - در صورت شکایت انکار کنید. زیرا بعد از یکماه هیچ آثاری از رابطه جنسی باقی نمی ماند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مطابق اظهارات شما به اون خانوم هیچ مبلغی تعلق نمی گیرد یعنی ایشان شامل مهرالمثل و یا ارش البکاره نمیباشد  چون که این اقدامات توسط خود ایشان صورت گرفته و ضمناً جان شما پیش خداوند عزیز است هیچ کس نمی تواند به این علت آن را از شما بستاند اما در صورتی که ایشان شکایت مطرح کنند هر مجازاتی که برای شما در نظر بگیرند برای او نیز در نظر گرفته می شود مجازات این رابطه شلاق است و هم شما شلاق خواهید خورد و هم خود ایشان شلاق خواهد خورد در خصوص مسئولیت کیفری نیز باید عرض کنم هم برای شما مسئولیت دارد و هم برای طرف مقابل مسئولیت دارد اما این مسئولیت به صورت مادام العمر نمیباشد اگر ابهامی دارید بنده نیز در خدمت شما هستم انشالله که موفق و موید و در پناه ایزد باشید

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

با سلام در صورت اثبات جرم زنا برای هر دو طرف مجازات وجود دارد و چون با رضایت بوده تجاوز محسوب نمیشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به وجود رضایت واثبات این رابطه زنا غیر محصن ثابت وحد شلاق صد ضربه هر یک از شما خواهید خورد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان نمی توانند شما را ملزم به ازدواج کنند اگر ارتباط با رضایت باشد ارش البکاره تعلق نمیگیرد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اجازه دهید ایشان شکایت کنند نیازی به اقدام شما نیست و هیچ مسیولیت نسبت به ازدواج با ایشان ندارید در صورت شکایت به رضایت ایشان استناد کنید که در صورت اثبات هیچ حقی به ایشان تعلق نمیگیرد و تحت عنوان رابطه نامشروع برای خود ایشان منجر به مسئولیت کیفری است

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر با رضایت خانم بوده و اثبات شود فقط مشمول‌ رابطه نامشروع وارش البکاره می‌شود بهرحال شما مسولیت دارید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اصرار به انجام رابطه نمیتواند مجوزی برای ان باشد . با شکایت ایشان و اثبات موارد فوق مسوولیت حقوقی و کیفری خواهید داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتما با یک وکیل مشورت نمایید
به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما
احتیاط نمایید
و چت ها را محفوظ دارید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دقیق پیامک ها و شرایط فی ما بین تان وجود دارد جهت مشاوره تلفنی تماس بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
اتفاقا همین چت ها به عن آن مدرک علیه خودتان استفاده می شود. بهتر است چت ها در گوشی خانم پاک شود و به هر دلیلی، رابطه پیامکی قطع شود ن گا دلیلی بر ازاله بکارت از سوی شما وجود نداشته باشد

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر نکته ای ک مهم است در مورد استخدام تحصیلی شماست که حتی اگر تجاوز ب عنف ثابت نشود صرف رابطه نامشروع و عدم اخذ ارش دوباره برای شما مشکل آفرین میشود در صورت تمایل تماس بگیرید این موضوع صرفا جنبه کیفری ندارد باید فکر آینده شغلی نیز باشید