مشاوره حقوقی رایگان - دیه دامیه

با سلام و وقت بخیر
بنده عابر پیاده بودم و بر اثر تصادف با یک خودرو از ناحیه سر دچار جراحت شدم
پزشکی قانونی پس از بررسی پرونده بیمارستانی در نظریه خود درج کرده که "2 عدد جراحت بخیه شده دامیه گیجگاهی راست بر اثر برخورد جسم سخت"
خواستم بدونم مقدار تقریبی دیه ام چقدر میشه و ایا با توجه به 2 جراحت مختلف در ناحیه گیجگاهی مقدار دیه متفاوت میشه یا یک جراحت دامیه حساب میشه
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به تشخیص پزشکی قانونی تعیین دیه میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تعیین مقدار دیه بر عهده پزشک قانونی می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مقدار دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دامیه: جراحتی که اندکی وارد گوشت شود و همراه با جریان کم یا زیاد خون باشد، دوصدم دیه کامل
وهر یک درصد دیه مبلعش 4800000تومان می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می گردد و دامیه یعنی اینکه جراحتی که اندکی وارد گوشت شود همراه با جریان کم یا زیاد خون باشد و دو صدم دیه کامل یعنی هر درصد مبلغ چهار میلیون و 800 هزار تومان می باشد