مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری قبل از بازنشستگی

سلام بنده 22 سال سابقه بیمه دارم با حقوق مدیریتی و بالا شرکت خصوصی که مدیر عامل و سهامدار بودم از سال 1400 شرکت رو بخاطر مشکلات کرونا واگذار کردم ولی کارمند همون شرکت موندم و با همون ضریب حقوقم رد میشه دو سال هم سربازی رو سالها پیش خریداری کردم و الان 50 سال دارم سوالم اینه که اگر بخوام از بیمه بیکاری استفاده کنم چند سال شامل میشم و پایه حقوق بهم پرداخت میشه و یا ضریبی که الان میپردازم و اینکه میتونم بعد از استفاده از حقوق بیکاری دوباره همین ضریب حقوقی رو ادامه بدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با ضریب تقریبی پرداختی پرداخت میشود و بعد از اخذ بیمه بیکاری میتوانید مجددا اقدام به پرداخت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا باید بیکاری غیر ارادی باشد ثانیا در صورت مجرد بودن حداکثر 36ماه