مشاوره حقوقی رایگان - تقدیم لایحه در روز صدور رای از طریق سامانه ثنا

با سلام
من لایحه دفاعیه خودم را امروز ساعت 13:21 دقیقه ارسال کردم و در سامانه ثنا با شماره پرونده در شعبه 13 تجدید نظر ثبت شده ولی در ساعت 13:05 دقیقه دستور کسر از آمار و ارسال پرونده به مرجع ذی صلاح و تایپ متن رای فرستاده شده؛ میخواستم بدونم آیا به لایحه من ترتیب اثر میدهند یا خیر؟ با وجود اینکه از متن رای خبر ندارم و آیا پرونده که در تاریخ 22/06/1400 در شعبه برای رسیدگی ثبت شده بود در عرض دو روز رای صادر کردن صحیح میباشد؟ در حالیکه وقت رسیدگی در سامانه 1400/07/19 تعیین شده بود.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
وقت قید شده وقت رسیدکی نبوده بلکه وقت نظارت دفتری بوده وظاهرا قبل از اینکه لایحه شما به شعبه برسد پرونده در اختیار ریس شعبه بوده ورای صادر شده است

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، بنظر میرسد وقت رسیدگی به بجهت وجود ایراد شکلی، باطل شده، رای صادره قطعا قرار است اعم‌ از قرار عدم استماع و رد و ابطال دادخواست و …

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به نظر می‌رسد وقت یاد شده وقت رسیدگی نبوده است پیشنهاد می گردد به صورت حضوری به شعبه مراجعه نمایید وازجریان پرونده مطلع شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام احتمالاً قرار عدم صلاحیت صادر شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود پیشنهاد می گردد به صورت حضوری به شعبه مراجعه نمایید وازجریان پرونده مطلع شوید