مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عفو یا جایگزین حبس

با سلام من با شکایت شخصی از من حکم جلبم را صادر کردن و بعد از طی مراحل قانونی از شکایت تبرئه شدم ولی بخاطر نگهداری 3 گرم شیشه به 4 سال و جریمه نقدی و شلاق حکم صادر کردن. من با همسرم در اجاره نشستم و بیکارم و ضایعات جمع میکنم و خرج زندگی رو در میارم و کسی را هم ندارم خدا رو خوش میاد همسرم در به در شود چون بجز من کسی رو ندارد شرایط خونه و زندگیم بسیار سخت و ضعیف است چگونه میتوانم درخواست عفو یا جایگزینی حبس درخواست کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر یک سوم مجازات را بگذرانید میتواتید ازازادی مشروط استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر حکم قطعی شده باشد شما باید به قاضی اجرا احکام یا قاضی ناظر زندان در خواست عفو و ازادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بعد از سپری شدن مدتی از مجازات باید درخواست آزادی مشروط کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با تحمل یک سوم از آزادی مشروط برخوردار می شوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بعد از سپری شدن یک‌سوم محکومیت می توانید تقاضای آزادی مشروط نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تحمل یک سوم حبس می توان درخواست آزادی مشروط داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بعد از تحمل یک سوم حبس می توان درخواست آزادی مشروط داد