مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به جرح

باسلام بنده و دخترم عابر بودیم و ماشین بهمون زد من سمت راست پیشانیم شکست ضربه مغزی شدم و عمل جراحی انجام شد برای من یک پنجم دیه کامل زدن ایا این دیه درست است یا میتوانم اعتراض کنم و اینکه الان نه طول درمان میدن نه هزینه هایی که کردیم و من دوباره باید جراحی کنم ایا این هزینه ها و طول درمان را میتوانم از راننده شکایت کنم بگیرم به جایی میرسم یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای میران دیه ، تشخیص با پرشکی قانونی است اما بابت هزینه های درمان میتوانید دادخواست دهید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام پاسخ دقیق مستلزم ملاحظه مدارک است از جمله نظریه پزشکی قانونی.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگه هزینه ها بیش از دیه بشه پس از اثبات قابل مطالبه است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
امکان پیگیری و مطالبه وجود دارد