مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

با سلام پدرشوهرم دو سال فوت شدن مادرشوهرم و برادرشوهرم از سادگیه شوهرم سوءاستفاده کردن و به دلخواه اموالو تقسیم کردن آیا من میتونم با داشتن وکالت از شوهرم به دنبال کارهای قانونی انحصار وراثت برم

پاسخ ها :

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

سلام بله میتوانید ابتدا تقاضای انحصار وراثت و بعد تحریر ترکه و در نهایت تقسیم ترکه تقسیم اونا اگه بر خلاف تراضی باشه باطل میشه

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر جزو ورثه باشند و گواهی حصر وراثت نیز موجود باشد بله در غیر این صورت خیر چرا که ممکن است مشمول مرور زمان شده باشد موضوع حصر وراثت

یک وکیل

سلام" پس از اینکه وکالت رسمی کاری از همسرتان در دفترخانه اسناد رسمی اخذ نمودید باید جهت دریافت گواهی حصر وراثت از شورای حل اختلاف محل آخرین اقامتگاه متوفی ، وکیل دادگستری استخدام کنید چونکه طبق قانون ، وکالت در محاکم قضایی مستلزم داشتن دفترچه وکالت معتبر دادگستری است . پس نتیجه می گیریم یا همسرتان شخصاً باید طرح دعوی کند یا خودش وکیل دادگستری استخدام کند یا شما به موجب وکالتنامه رسمی با دارا بودن حق انتخاب وکیل دادگستری برای شوهرتان ، برای ایشان وکیل دادگستری استخدام نمائید .

یک وکیل

با سلام چنانکه همکار محترم جناب آقای گنجی فرمودند در ابتدا باید وکیل بگیرید تا بتوانید گواهی حصر وراثت از شورای حل اختلاف بگیرید مگر آنکه همسر شما شخصا دادخواست دهد زیرا مراجع قضایی وکیل محضری را قبول ندارند و فقط وکیل دادگستری را قبول می کنند.بعد از آن هم دادخواست تحریر و مهروموم ترکه در همان شورای حل اختلاف و سپس تقسیم ترکه در دادگاه بدهید.

یک وکیل

سلام با وکالت محضری شما نمی توانید از شورا درخواست حصر وراثت نمایید و باید حتما یا وکیل بگیرید و یا همسرتان شخصا در خواست حصر وراثت نمایند و سپس درخواست تقسیم ترکه از دادگاه آخرین محل اقامت متوفی نمایید. البته چنانچه تقسیم قبلی بر اساس توافق کتبی بوده باشد دادگاه همان توافق را می پذیرد و دعوی شما رد خواهد شد.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند