مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت معلول

با سلام من خواهری که معلولیت ذهنی شدید که موجب از پا افتادگی مادر زادی و برادری که معلول با همین مشخصات که برادر وی فوت شده و خواهرم باقی مانده است و خود و پدر و مادرم نیز دیسک کمر داریم دیسک کمر من خفیف بوده ولی استخوانی است یعنی استخوان مهره اس5و ال 6 سابیدگی دارند و متاهل هستم ایا شامل من معافیت میشود با تشکر لطفا خواهشن جواب بدهید

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام
برادرطرح‌صحیح‌سوال‌حقیقتاکارسختی‌نیست.لطفاخیلی‌ساده‌شرح‌بدیدتاراهنمایی‌درستی‌دریافت‌کنید...نیازی‌نیست‌حقوقی‌بنویسید...این‌متنی‌که‌نوشتیدرویکباربخونیدببینیدمتوجه‌میشید