مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

سلام.من 19 ساله هستم.مادر من همسر دوم پدر من است.پدرم از همسر اول خود 6 فرزند دارد.من تنها فرزند مادرم هستم.مادر من با پدرم ارتباطی ندارد و فقط هر 5 سال هم را میبینیم.نام من در شناسنامه پدرم و مادرم هست،ولی نام مادرم در شناسنامه پدرم نیست و نام پدرم هم در شناسنامه مادرم نیست.یعنی خودشان این گونه خواستند.من ایا میتوانم کفالت مادرم را بگیرم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .طبق قانون کفالت مادر حالاتی دارد که یاباید شوهرش فوت یا طلاق یا درزندان بسر ببرد.بهتر است از ارگان مربوطه سوال فرمایید.