مشاوره حقوقی رایگان - مزایده و بی خبری مالک

باسلام
خانه ی مادرم بخاطر وثیقه در رهن دادگاه بود و ما هیچ اطلاعی از روند دادگاه و پرونده نداشتیم
گویا سال گذشته خانه ما بجای طلب به مزایده گذاشته شده و بفروش رفته در حالی که مادرم هیچ اطلاعی از مزایده و تاریخ ان نداشتند و چند روز پیش شخصی که خانه را در مزایده خریداری کرده به منزل مراجعه کرد و گفت باید تخلیه کنید و ما خانه را از دادگاه خریدیم
حال سوال بنده این است که آیا صاحب خانه که مادر بنده هستند نباید از مزایده و تاریخ ان مطلع میشدند؟ ایا امضا یا موافقت ایشان برای مزایده نیاز نبوده است؟
باتشکز از شما

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.پیشنهاد می‌شود از دادنامه واخواهی کنید و در راستای واخواهی عملیات اجرایی را متوقف کنید.