مشاوره حقوقی رایگان - مصادره

سلام
زمین و اب موتور داریم سندی پیدا شده که دولت میخواهد یک چهارم اب موتور را مصادره کند. شخصی‌ امتیاز اب را فروخته به کسی که خلافکار بوده اعدامش کردند و دولت اموالش را مصادره کرده و ما سند داریم از باغمان ایا میتوانیم اعتراض کنیم به حکم قاضی و از کسی که اب های ملک ما رو فروخته به شخصی دیگر شکایت کرد؟ لطفا راهنمایی کنید که چه کاری انجام بدیم اموال ما مصادره نشود

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام.بله میتوانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله در صورت فروش ملک شما ، شما میتوانید شکایت کیفری فروش مال غیر و کلاهبرداری بر علیه فروشنده مطرح نمایید و در صورت اثبات فروش مال غیر ، باید حکم را به دادگاه ارائه بدهید و ..
تماس بگیرید