مشاوره حقوقی رایگان - فروش موبایل بدون فاکتور

سلام بنده موبایل دست دومی را بدون فاکتور خریده بودم و تمام امکانات موبایل و حتی انتن دهی و امکان مکالمه آن کار می کرد و انرا بعد از4 ماه به شخصی فروختم ---الان آن شخص به من مراجعه کرده و می گوید موبایل از شبکه خارج شده و رجیستر نشده و ادعای طلب پول خود را از من دارد در غیر این صورت گفته از من شکایت می کند می خواستم راهنماییم کنید( موبایل به همراه کارتن بوده و سال تولید آن 2016 می باشد)

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه گوشی موبایل ابتداعاباسیم کارت شمارجیستروفعال شده است بابدحتما گوشی راباسیم کارت ان شخص رجیستروفعال کنیدودرشبکه ثبت شود

پرسشگر :

با سلام مجدد بنده وقتی گوشی را خریدم رجیستر نکردم و حتی نمیو طبق عادت گذشته سیم کارت خودم را در گوشی گذاشتم و استفاده کردم .شخص بعدی هم وقتی گوشی را از من خریدند آنتن دهی شبکه آنرا با سیم کارت من و حتی سیم کارت خود تست کردند و بعد از مطمئن شدن صحت شبکه و مابقی تستهای دیگر مبلغ را تقبل کردند ولی الان بعد از گذشت 6 ماه مدعی خراب بودن موبایل هستند حتی به گفته خودشان صفحه lcd موبایل را هم بر اثر شکستگی عوض کردند ولی ادعای دریافت کل مبلغ پرداختی را دارند لطفا راهنمایی فرمایید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام در صورت عدم ریجستر گوشی ظرف یکماه غیر فعال میشود نه بعد از شش ماه