مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مالک مجتمع تجاری

با سلام
اینجانب مالک سه دانگ از مشاع و ملک یک مجتمع تجاری 5 طبقه در تبریز میباشم. 3 دانگ دیگر نیز متعلق به پسر عموی بنده میباشد که سال هاست به علت اختلافات مالی با یک دیگر مشکل داشته و مراوده نداریم. از 200 باب مغازه و دفتر های مجتمع نصف نصف میباشد. پسر عموی من بجز 3 مغازه بقیه واحد های خود را بصورت سرقفلی واگذار نموده است. بنده هم بجز 24 باب مغازه و دفتر بقیه را بصورت سرقفلی واگذار نموده ام. حال اصناف مجتمع بدون اطلاع بنده هیئت مدیره تشکیل داده حق شارژ تعیین نموده و قوانینی وضع نموده اند. بنده به همین علت از پرداخت شارژ به هیئت مدیره خود خوانده امتناع نموده ام. سوال من این است که آیا عمل ایشان قانونی است ؟ من چگونه باید دعوی خود را مطرح و از حق خویش دفاع نمایم. همچنین مدت 3 سال است که بنده حق مالکیت خود را از فروش و اجاره سرقفلی ها دریافت ننموده ام. ممنونم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

برای اجاره های معوق باید دادخواست بدید
علت اینکه شما از تعیبن هیئت مدیره بیاطلاع ماندید چیست؟

پرسشگر :

من مدتی تبریز نبودم لکن نماینده ای گذاشته بودم که ایشان بدون اطلاع نماینده بنده هیئت مدیره تعیین نموده اند .با اینکه 3 دانگ ملک مال بنده است آیا شرعا و عرفا بنده به عنوان مالک میتوانم هیئت مدیره تهیین کنم یا کلا کل امور به عهده خودم باشد ؟

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. در حالت کلی استفاده کنندگان جهت تعیین میزان شارژ و غیره اقدام می کنند و رای گیری هم بر اساس میزان مشخص شده در اساسنامه مجتمع تعیین میشه. در خصوص اجاره های معوق با توجه به قرارداد و بررسی اون امکان اظهار نظر هست.