مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی به دلیل ضمانت بانکی

با سلام آیا قانونی برای انسداد حساب بانکی ضامن وجود دارد؟ در صورتی که حساب حقوقی بنده که هم کسر مهریه از آن صورت میگیرد و هم امرار معاش بنده اینجانب چه کاری میتوانم انجام بدهم برای رفع مسدودی و آیا میتوانم؟

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام در صورت پرداخت اقساط میتوانید و اگر پرداخت نکرد شما پس از پرداخت میتوانید علیه وی دادخواست دهید