مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت گوشی

سلام تو سامانه سها یه ابلاغیه در جهت قرار منع تعقیب برام صادر شده که ظاهرا کسی شاکی من بوده که گوشیشو به سرقت بردم و تو نامه براساس مواد 265,270,4 قانون آیین دادرسی قرار منع تعقیب صادر شده
در حالی که من از هیچ چیز خبر ندارم و این که پرونده در استان گلستان تشکیل شده و من اهل بندرعباسم و شاکی رو هم نمیشناسم و اینکه متن شکایت و مستندات و ... چی بوده
آیا می تونم از شهر خودم پیگیری کنم.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، با توجه به قرار منع تقیب نیازی به پیگیری ندارد.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

قرار منع تعقیب صادر شده نیاز به پیگیری ندارد پرونده بسته شده