مشاوره حقوقی رایگان - تاتو کار

سلام خسته نباشید من برا خانمی تاتو بدن زدم و مدل شدن هیچگونه هزینه ای دریافت نشد و مطابق طرح پرینت شده کار براشون انجام شد ایشون تقاضا دارن که من هزینه ای بهشون بدم که پیش تاتو کار دیگه ای طرح رو کاور کنن در غیر این صورت از من شکایت میکنن میخواستم بیینم شکایت از تاتو کار بدن مجازه؟ چون تاتو بدن جز شغل های زیرزمینی در ایران حساب میشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
کار غیر اخلاقی و عرفی جامعه اسلامی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مشکل هست که بتوانند با شکایت به حقشون برسند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام می توانند از شما شکایت نمایند ولی پذیرش یا عدم پذیرش شکایتش به نظر قاضی دادگاه بستگی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله اگر شکایت نماید محکوم خواهید شد . بهتر است توافق نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت آنها با این شرایط نتیجه ای نخواهد داشت