مشاوره حقوقی رایگان - تاتو کار

ایا از تاتو‌کار بدن بخاطر اینه شخص تاتویی که براش زدن رو دوس نداره میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر به انتخاب خودتان بوده که خیر اگر طرح خراب شده یا رنگ پخش شده و...قابل شکایت از طریق صنف و ... می باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
باید جزئیات بررسی شود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دارد
در صورت نياز تماس بگيريد

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، اگر طرح مورد نظر را خودتان انتخاب کردید و با توافق بوده و خراب نشده یا نقصی ندارد یا آسیبی به پوست شما نخورده خیر
اما در کل انجام تاتو نیاز به مجوز وزارت بهداشت واموزش پزشکی دارد ودر صورت نداشتن مجوز مداخله در امر پزشکی تلقی می شود وقابلیت تعقیب و شکایت دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مگر قصوری مرتکب شده و مجوز نداشته است که اصولا چنین مجوزی را ندارند.