مشاوره حقوقی رایگان - فرق دامیه و شکافتن پلک بالا

باسلام. در حادثه پلک بالای بنده دچار پارگی شد که در بیمارستان بخیه زدن
یادمه که با پلک بسته چشمم می دید ولی الان در نظر پزشکی قانونی نوشته دامیه پلک بالا .. ایا همون شکافتن محاسبه میشه یا بابت دامیه همون 2 درصد؟؟
ضمن اینکه کاهش بینایی بنده رو اصلا ننوشتن با اینکه به پزشک معتمد ارجاع شد و اون 32 درصد کاهش اعلام کرد

پیشاپیش متشکرم و لطفا شماره حسابی اعلام کنید برای اینکه اگر کسی هر مبلغی بعنوان تشکر پاسخگویی وکلای گرامی داشت واریز کنه

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در مهلت قانونی به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دیه صدمات از نوع دامیه دو درصد است ولیکن در خصوص کاهش بینایی شما میتوانید به نظریه معترض تا در کمیسیون پزشکی قانونی مجددا مورد معاینه قرار بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در وقت قانونی به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید