مشاوره حقوقی رایگان - مصادره خودرو قاچاق

با سلام. خودروی من به دلیل قاچاق کالا ضبط شد و با داشتن شرایط عفو برام عفو رهبری درخواست شده اما سازمان تملیک خودرو را بعد از ارسال عفو و قبل از مشخص شدن نتیجه به قوه قضاییه فروخته تعزیرات هم میگه من از لحاظ قانونی نمیتونم حکم قضایی بدم که جلوی فروشش را بگیرم به همین دلیل من به قوه قضاییه درخواست دادم قوه هم نامه به تعزیرات زده که عفو خودرو پیگیری بشه و به من گفتند اگه عفو پذیرفته بشه ماشینت هر جا باشه بر میگرده اما تعزیرات و تملیک میگه اگه ماشینت رفت دیگه با وجود عفو هم هیچ کاری نمیشه کرد حالا نظر شما چیه من با این وجود دستم به ماشینم میرسه

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام تصاویر آرامحاکم کفایت می کند شما می توانید به پرونده مورد نظر استناد نماید و از قاضی دادگاه بخواهید که پرونده مورد نظر را مشاهده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت پذیرش عفو ، شما باید دادخواست ابطال مزایده را مطرح نمایید و. .