مشاوره حقوقی رایگان - خودروی مصادره شده

باسلام .... من راننده شوتی بودم ، ازم بار قاچاق گرفتن ، جریمه بار هم پرداخت کردم ولی با اینکه هیچ سابقه ای ندارم و اولین بارم هست ، و ارزش بارم حدود 58 میلیون قیمت گذاری شده است ،،، ماشینم را به نفع دولت مصادره کردند ،،، آیا درخواست عفو بدهم ، چقدر ممکن است عفو شامل حالم شود ؟؟؟ با تشکر از کانون وکلا دادره

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید قبل از مزایده خودرو
درخواست عفو موردی بدهید و بررسی خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

عفو شرایطی دارد.محکومیت محکومان به حبس تا یک سال، سه چهارم محکومیت محکومان به حبس بیش از یک سال تا پنج سال، دو سوم محکومیت محکومان به حبس بیش از پنج سال تا 10 سال، یک دوم محکومیت محکومان به حبس بیش از 10 سال تا 20 سال مشروط بر اینکه حداقل یک سال حبس را تحمل کرده باشند مورد عفو قرار می‌گیرند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید قبل از مزایده خودرو درخواست عفو موردی بدهید و بررسی خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید قبل از مزایده خودرو درخواست عفو موردی بدهید و بررسی خواهد شد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما باید قبل از مزایده خودرو درخواست عفو موردی بدهید