مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مزایده بودن سند

سلام من یه ماشین خریدم که سندشو ندادن رویت کنم و بعد از اتمام پرداخت دیدم سند مزایده هست که شخص با قیمت بالا به من فروخته حالا نمیخام فسخ کنم فقط میخام خسارت عرف رو پرداخت کنه ایا میتونم با عنوان عیب خسارت دریافت کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما بعلت خیار غبن میتوانید ما به التفاوت انرا اخذ نمایید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،با استفاده از خیارغبن،فقط می توانید فسخ کنید ،منظور از سند مزایده ای ،اگرفروشنده،قبلا در مزایده برنده شده و خریده،مشکل قانونی ندارد واگر بعد خرید شما،کاشف به عمل آمد که خوردو توقیف و در حال مزایده لست،در این صورت،معامله شما باطل،و شما مستحق دریافت ثمن پرداختی می باشید،

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیشتر از قیمت واقعی فروخته باشد تحت شرایطی صرفا می توانید فسخ کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدبه خیارغبن استنادنمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی رسد مشمول خیار عیب و حق ارش باشد.