مشاوره حقوقی رایگان - دریافت کمک هزینه کفن و دفن از کمیته امداد

ما یک همسایه داشتیم که یک پیرزن تنها بود و عضو کمیته امداد بود و ایشان یک ماه و نیم پیش فوت شد و ما همسایه ها با کمک هم هزینه کفن و دفن ایشان را دادیم . ایشان فقط یک دختر دارند که‌ وضعش خوب نیست . حالا آیا آن دختر میتواند بیاید و کمک هزینه کفن و دفن بگیرد و پول ما را برگرداند .

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید از طریق کمیته امداد پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در این خصوص از کمیته امداد پیگیری نمایند.