مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کفن و دفن والدین

هزینه کفن و دفن پدر و مادر بعهده کدامیک از فرزندان است ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر و مادر اموالی داشته باشد از اموال وی پرداخت می شود
اگر اموالی نداشته باشد از نظر اخلاقی و عرفا برعهده فرزندان است که قطعاً فرزندی که نداشته باشد وظیفه ای ندارد .
البته خواهر و برادر نیز معمولا در پرداخت این هزینه ها مشارکت می کنند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که اموالی داشته باشند از ماترک وصول می گردد در غیر اینصورت اخلاقا بر عهده فرزندان بصورت شراکتی می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اموال وی گرفته میشود و اگر مالی ندارد از اموال فرزندان به طور مشترک

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا از ماترک کسر می‌شود مالی نباشد هیچ باید به تناسب دهند اگر دیگران دهد تعهد اخلاقی است بر گردن وراث
وراث تا میزان ماترک مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند نه بیش‌تر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است