مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

با سلام
اینجانب کارمند بانک ملی در شهر تهران هستم. سه سال سابقه خدمت دارم و حدود 6 ماه هست که استخدام رسمی قطعی شدم.
در بدو استخدام از ما تعهد محضری 5 ساله گرفتند.
همسرم در شهر ساری کارمند پیمانی اداره برق (کارمند پیمانی دولت) هست.با توجه به اینکه بانک با درخواست انتقالیم به ساری به دلیل کمبود نیرو مخالفت کرده، میتونم به دیوان شکایت کنم؟احتمال موفقیت چقدره و این فرایند حدودا چقدر زمانبر هست؟
ضمنا بنده در بدو استخدام متاهل بوده ام.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله امکان انتقالی به تبعیت از همسر وجود دارد واز طریق دیوان اقدام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زوجه باید در محل اشتغال زوج سکونت و فعالیت شغلی داشته باشد در غیر این صورت میتوانید از طریق مراجع اداری اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام زوجه باید در محل اشتغال زوج سکونت کند و فعالیت شغلی داشته باشد امکان انتقالی به تبعیت از همسر وجود دارد در صورت عدم مخالفت می توانید از طریق دیوان اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورت عدم همکاری باید از طریق دیوان اقدام نمایید