مشاوره حقوقی رایگان - نصب کانکس در باغ

با سلام. در سال 92 در حومه شهریار باغ 2000متری خریداری کردم که درختان میوه این باغ حدود 12 ساله می‌ باشند ولی از لحاظ امنیت مشکل دارم و چندین بار ابزار کار و حتی میوه های باغ را به سرقت بردند و نیاز به کانکس جهت وسایل و انبار موقت محصولات را دارم، لطف بفرمایید کانکس متحرک نیاز به اخذ مجوز از طرف جهاد را دارد یا نه. با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله باید مطابق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری مجوز اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله طبق قانون حفظ کاربری اراضی مزروعی و باغی ، گذاشتن کانکس در زمین مزروعی ، تغییر کاربری غیر مجاز محسوب میشود و مجازات جزا نقدی دارد شما باید به اداره جهاد مراجعه نمایید و درخواست بدهید تا در کمیسیون بررسی بشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است هر اقدامی با هماهنگی جهاد باشد