مشاوره حقوقی رایگان - شماره سیلندر

سلام خسته نباشید
ما یه ماشین خریدیم بعد چک دادیم برا 4 ماه اما شماره سیلندرش پاک شده بود با تراش کاری صاحب اولی ماشین هم میگه هم سیلندر و هم موتور تعویض شده و به اون کسی که فروخته داده ما هم به این دلیل چک رو پاس نکردیم چون برا تعویض پلاک مشکل میشد الان چک برگه شده و به طرف گفتیم یا مشکلو درست کن یا ماشینتو بردار چکو بده میگه برا دیرکرد تو قول نامه روزی 500 جریمه میخوام تکلیف چیه باید پولو بدیم بهش یا میشه شکایت کرد و ماشنشو پس داد چکو گرفت
لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست فسخ معامله به دلیل خیار عیب و تدلیس و استرداد ثمن بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به وضعیت خودرو بعلت خیار عیب باید فسخ وخسارت اخذ نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید دادخواست فسخ معامله به دلیل خیار عیب و تدلیس و همچنین استردادثمن تقدیم نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
باید معامله را فسخ و وجه پرداختی را استرداد نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست فسخ قرارداد از طریق دفتر خدمات قضایی رد کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما ابتدا دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی معایب خودرو مشخص بشود و سپس یک اظهارنامه مبنی بر فسخ خودرو به علت خیار عیب را برای فروشنده ارسال نمایید و بعد دادخواست فسخ خودرو را مطرح نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تامین دلیل نمایید و اظهارنامه مبنی بر فسخ معامله و سپس دادخواست فسخ و استرداد ثمن مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اقدامات متعددی میتوانید انجام دهید که بهتر است از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید