مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تعویض پلاک

عرض ادب و احترام و خسته نباشید
چند وقت پیش حدود 5 سال پیش ماشینی به شخصی فروختم تمام مراحل هم دفترخانه سند قطعی همه راهم امضا کردم مقرر شد که خریدار برای تعویض پلاک بره ولی نرفته منم آدرسی ازش ندارم چکار باید بکنم به کی باید شکایت کنم
در ضمن امروز پیامی از طرف راهور اعلام شده که ماشینم تو پارکینگ خوابوندن لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام.شما بایدباید به مرجع قضایی مراجعه و طرح دعوی کنید . در صورتیکه مرجع قضایی حکم توقیف خودرو را صادر کند این موضوع در سیستم راهور ثبت شده و خودرو پس از توقیف جهت تعویض پلاک به این مراکز معرفی می شود.

پرسشگر :

یعنی من باید اول برم داداگاه شکایت کنم
اخه بمن گفتن برو اول راهور
من تمام اسنادی هم که داشتم همه را انداختم رفته هیچ چیزی ندارم بجز شماره پلاک که برام پیام میاد

یک وکیل

سلام بایستی گام ابتدایی را با طرح دعوی در مراجع قضایی داشته باشید