مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب در اجرای سفته

با سلام و خسته نباشید به همه شما
اوایل تابستان 98 موبایل قسطی دادم به یک نفر شرایط جوری شد که طرفم قرار شد خودروی سهمیه خودش به همان قیمت سهمیه به من بده و من نیز تا دریافت خودرو در چند ماه تعیین شده هرچقدر حساب دارم و مبالغ دیگر به ایشان بدهم از ان کسر شود نزدیک دو سال گذشت و خبری از خودرو نشد و طلبم به 75 میلیون تومن رسید لاجرم فروردین 1400 مبادرت به شکایت نمودم و تاریخ سفته ها را اول 1400 زدم طرف رفته درخواست اعسار داده در حالی که با استعلام از اداره ثبت چند پلاک ثبتی زمین مسکونی به نام داره و همچنین ماهیانه 10 میلیون حقوق میگیره و زمین زراعی نیز دارد ایا قاضی با اعسارش موافقت میکنه ؟ و همچنین قبل از اعسار در جلسه حضوری با قاضی اول برج 4 تعهد کتبی در محضر ریاست دادگاه داد که مبلغ رو تا اول برج 5 پرداخت کنه که بازهم خلف وعده نمود و در آن اصلاحیه لحاظ کرده بود من هم تاخیر و سود اگر تا برج 5 نداد از برج 5 به بعد محاسبه بشه. حال ایا می توانم درخواست سود و تاخیر و خسارات را از اول فروردین 1400 به دادگاه ارائه نمایم باتوجه به اینکه در مورد آن گزارش اصلاحی مبنی بر حصول سازش طرفم بدهی خود را تا اول برج 5 پرداخت ننمود؟ در رابطه با این موضوعات نیاز به راهنمایی دارم. چون واقعا حق خیلی راحت ناحق می شود؟ و ایشان کلاهبرداری نموده و شاید با کمک رابطه مسیر پرونده را به سود خود پیش ببرد.
با تشکر و آرزوی سلامت برای شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر احتمال اینکه اعسار ایشان پذیرفته بشود کم است ، شما میتوانید درخواست توقیف حساب بانکی و املاک ایشان را مطرح نمایید
در صورت صدور گزارش اصلاحی و سازش نامه ، اگر یکی از طرفین به تعهدات خود عمل ننماید طرف دیگر لازم نیست که به تعهدات خود عمل نماید . بله شما میتوانید درخواست خسارت تاخیر تادیه را از زمان سفته مطالبه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
احتمال پذیرش اعسار کم است دلایل ملائت وی را به دادگاه ارایه نمایید
خسارت تاخیر قابل مطالبه می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام امکان پذیرش اعسار ایشان توسط دادگاه کم است