مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اعسار سفته

درود بر شما . خسته نباشید بنده 2سال پیش با شخصی شراکت کردم ومیزان پولی که باید تزریق میکرد به کسب و کارمون نیاورد و از بنده خواستند که من چک بدهم و ایشان به اندازه سهمشان چک های بندارو پاس کنن و بابت این ضمانت سفته دادن مبلغ چک ها 50میلیون بود حالا بعد این مدت شکایت و پیگیری محکوم به پرداخت شدن و در آخر درخواست اعسار زدن خوب الان به نظرتون حق من ضایع نمیشه با اعسار آیا میتونم اعسار رو قبول نکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و
باید دید شرايط رد وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد اعسار قاضی تصمیم میگیرد و شما فقط باید در جلسه حاضر شوید و اگر مال و اموالی از طرف میشناسید معرفی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،قبول اعسار با احراز شرایط دادگاه است اما اگر شما ملائت و تمکن ایشان را ثابت کنید دادگاه می تواند اعسار را رد کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اموال محکوم علیه به دادگاه معرفی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه اعسار دفاعیات خود را مطرح کنید.
اگر بتوانید ثابت کنید اموال جهت پرداخت دین خود دارد اعسار رد می شود.
از طرفی اگر مالی دریافت کرده باشد باید ثابت کند که آن اموال از بین رفته است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

پذیرش اعسار در اختیار شما نیست در صورتی که دادگاه تشخیص دهد ایشان توانایی پرداخت موضوع دادنامه را ندارد اقدام به صدور رای مبنی بر اعسار ایشان می نماید و در خصوص موضوع شراکت کرد �ظر می‌رسد که با توجه به قرارداد فی مابین شما و طرف مقابل اقدام می گردد اگر شراکت نامه ای وجود داشته باشد به نظر می‌رسد با توجه به اینکه ایشان مبلغی پرداخت نکرده ولی که در سود معاملات صورت گرفته نیز شریک بوده است از این باغ متضرر خواهید شد برای بررسی موضوع ارائه جزئیات بیشتر مورد نیاز میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه در صورتی که ایشان اثبات کنند توانایی مالی پرداخت را ندارند می توانند درخواست اعسار داشته باشند لیکن شما نیز می توانید به حکم اعسار صادره اعتراض نمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مرجع قضایی حکم اعسار را صادر مینماید
و شما باید با ارائه دلایل به دادگاه اثبات نمایید که ایشان معسر نمیباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دادگاه اعسار ایشان را پذیرفته اراده شما در رد یا پذیرش عسار بی تاثیر است . ولی اگر هنوز رسیدگی نشده می توانید در مقابل ادعای اعسار اگر اموالی از وی سراغ دارید معرفی نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اعسار برای شما نیست که قبول کنید یا نکنید ولی میتوانید مال دار بودن ایشان را طبق شرایطی اثبات کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعسار خودش مقرراتی دارد که باید رعایت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اعسار برای هر شخصی طبق قانون در نظر گرفته شده است شما اگر دلایلی دارید که ایشان تمکن مالی دارد میتوانید اعتراض نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

پذیرش یا عدم پذیرش اعسار با دادگاه است سعی کنید مدارکی دال بر ملایت ( داشتن اموال ) طرف معرفی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حکم اعسار با مراجع قضایی است شما با دلایل و مدارک میتوانید ثابت کنید ایشان معسر نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید با معرفی اموال ملائت و تمکن وی را اثبات نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه حکم اعسار شریک شما از مرجع قضایی صادر شده است باید منتظر بمانید تا تمکن مالی پیدا کند.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

,خیر قبول یا رد اعسار بستگی به نظر دادگاه دارد و شما میتوانید اگر ایشان اموالی دارند به دادگاه معرفی کنید در اینصورت میتوانید مانع قبول درخواست ایشان در دادگاه شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید نسبت به رای اعسار اعتراض تجدبدنظر خواهی نمایید البته باید ثابت کنید ایشان توانایی پرداخت دارند

فروزان شرفی

سرکار خانم فروزان شرفی :

با سلام.بعد از ثبت دادخواست اعسار به طرفیت شما می‌توانید با شرکت در جلسه ی رسیدگی و اثبات استطاعت مالی طرف مقابل یا معرفی اموال ایشان از صدور رای اعسار و قسط بندی مبلغ جلوگیری کنید.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

باسلام، پذیرفتن یا نپذیرفتن شما ملاک نیست، چون اعسار را دادگاه باید بپذیرد، شما فقط می توانید که اگر اموالی دارد را به دادگاه معرفی کنید تا دادگاه اعسار ايشان را نپذیرد

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

با سلام اگر اموالی از طرف مقابل سراغ دارید جهت رد دادخواست اعسار به دادگاه معرفی فرمایید ??

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام . مرجع پذیرش اعسار یا عدم اعسار ، شعبه ی رسیدگی کننده به پرونده ی اعسار می باشد . چنانچه نتوانید با ارائه ی دلایل و مدارک عدم اعسار طرف مقابل را ثابت نمایید ، مرجع رسیدگی کننده اقدام به صدور رای مبنی بر پذیرش اعسار می نماید و رضایت یا عدم رضایت شما ، تاثیری بر تصمیم دادگاه ندارد . اگر معتقدید که ایشان معسر نیست ، با ارائه ی دلایل و مدارک ، این امر را ثابت نمایید .

یک وکیل :

سلام در فرض سوال که ایشان درخواست اعسار دادن ، شما در جلسه رسیدگی حاضر شوید و دلایل خود را مبنی بر عدم اعسار ايشان ذکر کنید چنانچه ايشان دارای ماشین ملک می باشد یا به تازگی وام دریافت نموده یا ارث هر مالی که از ایشان سراغ دارید در جلسه اعلام نمایید و چنانچه شهود ایشان اطلاع دقیقی از درآمد ایشان ندارند این موضوع را نیز بیان کنید .در هر صورت قبول یا رد درخواست اعسار ایشان با قاضی رسیدگی کننده به پرونده می باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

موافقت یا عدم موافقت با اعسار به عهده مرجع قضایی رسیدگی کننده به حکم است می توانید دلایلی که دلالت بر تمکن محکوم علیه دارد را ارائه بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر مال و اموالی از ایشان سراغ دارید در جلسه رسیدگی معرفی نماییدتااعسارش ردشودوگرنه دادگاه می تواند با ارائه شهود و ادعای عدم تمکن مالی مبلغ فوق را تقسیط کند