مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه عقدنامه عادی و نقص اقرارنامه ثبتی

سلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم. زوجه ای درسال 86در عقدنامه عادی در دفتر ازدواج میزان مهریه ایشان 280عدد سکه میباشد لذا بعد از گذشت 5سال جهت ثبت عقدنامه به دفترخانه ثبت اسناد مراجه می نمایند که به اسرار شوهر اقرارنامه ای ثبت میگردد که میزان مهریه 150عدد سکه قید میشود و در متن اقرارنامه چیزی بعنوان بذل یا هبه قید نشده و در اقرارنامه استناد شده به عقدنامه سال 86 که میزان مهریه همان 280 سکه میباشد ولی در اقرارنامه 150عدد قید شده لذا شوهر زوجه وفات یافته و از ایشان ماترک بسیاری موجود میباشد فلحال زوجه جهت مطالبه مهریه نسبت به اقرارنامه اقدام نموده و مراحل اجرائیه رو طی میکنه. اگر زوجه بخواد مابقی سکه هارو مطالبه کنه روند اقدام به چه شکلی میباشد. باتشکر از سایت خوبتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام عقدنامه زوجه ملاک میزان مهریه است و

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميزان مهريه مندج در سند رسمي ملاك است
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ميزان مهريه مندج در سند رسمي ملاك است در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد