مشاوره حقوقی رایگان - آیا با مدارک و موارد زیر، نفقه به همسرم تعلق میگیرد؟

با سلام

من و همسرم در عقد هستیم و هر دو ازدواج دوم هستیم

در مورد پرونده عدم تمکین: (هردو در عقد هستیم و هر دو ازدواج دوممون هست)
من برای مدارک عدم تمکین اون خانم(زنم) این مدارک رو ضمیمه پرونده کردم
● گواهی از تالار عروسی و ارایشگاه زنانه که رزرو کرده بودم
● استشهادیه از چند نفر که اون خانم از من تمکین نکرده و نمیکنه
●رای شورای حل اختلاف در رابطه به تعلق نگرفتن نفقه به ایشون برای دوسال اول عقد
●اجاره خط خونه اول که اجاره کرده بودم از مرداد 96 تا مرداد 97
●اجاره خط خونه فعلی که مربوط به طبقه اول خونه پدریم هست از شهریور 97 تا شهریور 98
● لایحه دفاعی
که ناگفته نمونه داخل اعتراض اون خانم به رای شورای حل اختلاف در خصوص نفقه دوسال اول عقد ایشون (که باز هم در دادگاه اعتراض ایشون رد شد و تعلق نگرفت بهش) اون خانم نوشته بود که از شهریور 96 بنا به گفته مشاور که گفته نرید سر خونه زندگیتون ، اونم حرف مشاور رو انجام داده (البته من نه از مشاور رفتن ایشون اطلاعی دارم و نه اون مشاور منو دیده و نه صحبتی کرده با من که بخاد همچین پیشنهادی بده)، که من این حرف ایشون رو یکی از مواردی که اثبات میکنه از من تمکین نکرده داخل لایحه خودم نوشتم
● شهادت شهود هم انجام شده که از طرف من دوتا شاهد امدن دادگاه و هم وجود خونه اول که اجاره کردم رو با وسایل شهادت دادن که دیدن و هم خونه الان رو
(پرونده رو که نگاه کردم دیدم توی صورتجلسه نوشته شده که شهادت شهود از طرف من شهادت دادن که خونه اول رو با وسایل دیدن که اماده کردم و همینطور خونه الان رو دیدن)

کارشناس ، خونه اول که اجاره کرده بودم رو چون مدت اجاره اون تموم شده بود چندین ماه قبل ندیده و خونه الان رو امده دیده

البته کارشناس توی نظریه کارشناسیش نوشته که با صحبت هایی که با طرفین انجام شده ، از شهریور 96 از هم جدا زندگی میکنن و دختر چند مدتی هست که با خانوادش در شهر دیگری زندگی میکنه

حالا به نظر شما میتونه قاضی با این مدارک و شهادت شهود که از طرف من انجام شده من رو به پرداخت نفقه حتی برای چند ماه یا یک ماه محکوم کنه؟
یا منو برای پرداخت نفقه برای مدتی که خونه اول رو اجاره کردم و بازدیدی صورت نگرفته محکوم کنه؟ (دادخواست عدم تمکین رو من بهمن 96 رد کردم و خونه اول رو از مرداد 96 در اجاره داشتم - نفقه دوسال هم که بهش تعلق نگرفته تا بهمن 96 بوده )

 (قاضی از کارشناس بازدید خونه خواسته که کارشناس میزان نفقه اون خانم رو اعلام کنن)

با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نفقه تعلق می غیردولتی اگر رای عدم تمکین گرفته شود نفقه تعلق نمیگیرد