مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر در دیوان عدالت اداری

با سلام
در دادگاه بدوی دیوان عدالت اداری رای به نفعم صادر شد و مهلت 20 روزه به شهرداری به برای اعتراض دادن
آیا شهرداری همان لایحه ای که در دادگاه بدوی ارسال کرده رو دوباره به تجدید نظر برای اعتراض ارسال میکنه یا یک لایحه اعتراضی جدید رو میفرسته دیوان عدالت اداری؟
ایا امکان داره منم بتونم یک لایحه دفاعی جدید بفرستم؟
چگونه میتوانم متن لایحه اعتراضی شهرداری به حکم بدوی رو ببینم؟ از چه طریقی؟
اگر توانستم متن لایحه را ببینم آیا امکان دارد منم یه دفاعیه جدید ارسال کنم؟
فرصتم برای ارسال لایجه جدید چه زمانی هست؟
دادگاه تجدید نظر بهم فرصت میدن که لایحه دفاعیه ارسال کنم؟
یا اینکه خودم بعد از مهلت 20 روزه اعتراض شهرداری به حکم
میتونم لایحه دفاعیه به دیوان ارسال کنم
ممنون میشم جواب بدید.
متشکر.

پاسخ ها :

تجدید نظر در دیوان عدالت اداری ارسال لایحه به دیوان عدالت اداری دیوان عدالت اداری