مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه نرخ دیه راننده مقصر

باسلام و خسته نباشید بنده در مورخه 20/9/97 تصادف کردم که با توجه به کروکی افسر مقصر شناخته شدم ودر ان حادثه آسیب دیدم پس از مراجعه به پزشک قانونی آسیب های زیر قابل مشهود است وتا مورخه 13/2/98 طول درمان دارم با توجه به اینکه نیاز مبرم به پول دیه جهت جبران خسارات وارده به خود و ماشین دارم خواهشمند است نرخ دیه بنده را محاسبه فرمایید از لطف شما سپاسگزارم
1-خراشیدگی در حال التیام (حارصه) سمت چپ صورت
2-کبودی وسیع در حال جذب و تورم ناحیه ارنج چپ با انتشار به ساعد راست
3-کبودی وسیع در حال جذب خلف بازوی چپ
4-خراشیدگی (حارصه) و کبودی قدام میانی ساق چپ
5-ناحیه خراشیدگی (حارصه) و تورم متوسط زانوی راست
6-کبودی در حال جذب مچ پای راست
7-شکستگی قسمت فوقانی استخوان نازک نی ساق راست
8-اسیب نسج استخوانی قسمت تحتانی استخوان ران راست

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

به قانون مجازات اسلامی باب دیات
مراجعه وبر اساس
قیمت هر شتر که
2130 هزار تومان است
محاسبه کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

درصد آن را که تعیین کردند بعد قابل محاسبه می باشد