مشاوره حقوقی رایگان - تصادف دیه و غیبت مقصر در دادگاه

باعرض سلام
خسته نباشید
بنده در تاریخ 24/697تصادف کردم من با موتور بودم و یک نفر با پژو از پشت باهام تصادف کرد و بعد از حضور مامور و کشیدن کروکی صاحب ماشین را مقصر اعلام کرد و حالا بعد از شکایت و بعد از گذراندن مراحل قانونی و نامه آخر پزشکی قانونی یک جلسه در دادگاه برگزار شد ولی مقصر حضور پیدا نکرد و دادگاه یک وقت برای دوماه اینده گذاشت که تاریخش در بیست و هشتم بهمن ماهه میخواستم بدونم اگر برای دومین بار مقصر غایب باشد دوباره دادگاه یک وقت مجدد رسیدگی میگذاره؟ یا اینکه این بار دیگه رای نهایی صادر میشه؟

2- لطف کنید مقدار درصد و مبلغ دیه را مشخص کنید.
1-جراحت (دامیه)زانوی راست وچپ
2- خراشیدگی (حارصه) خلف پای چپ
3-کبودی مچ پای راست
4- جراحت (حارصه) ساق پای راست
5- یک جراحت و یک خراشیدگی حارصه کمر ارش حدودا 1٪

3-من در تصادف یک ضربه به کلیه هام وارد شد ولی چون دفترچه پزشکیم برگهاش تمام شده بود با دفتر چه برادرم به بیمارستان رفتم حدود پانزده روز در بیمارستان بستری بودم و حالا رفتم از دکتر متخصص خودم یک نامه برای پزشکی قانونی گرفتم که تایید کرد بر اثر تصادف ضربه وارد شده به کلیه ها ولی حالا پزشکی قانونی بهم گفته برو خلاصه پرونده تا از بیمارستان برام بیار ولی خلاصه پرونده به اسم برادرمه ولی تاریخ وشرح پروندش ماله منه میخواستم ببینم ایا راهی داره که یطور ببرمش و ثابت کنم که من بستری بودم یا قیدشا بزنم دردسر میشه لطفا خواهش میکنم زودتر جوابما بدین ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

رای صادر میشه
استفاده از دفترچه برادرت جرم محسوب میشه