مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از انباری محوطه و خانه در شب

باسلام.بنده درزمین خریداری خود انباری 20متر مربع احداث کرده ام.که دیوار انباری ازتخته تقریبا نازک بود.متاسفانه همسایگان مقداری از انباری فاصله دارند. شبانه اسباب اثاثیه از قبیل فرغون دستی.50متر طول فنس توری جمعا به مبلغ 10میلیون تومان وسایلم را دزدیده. درب آهنی وقفل زده بودم. متاسفانه دیوار انباری که از تخته بود شکسته و سرقت را انجام داده به پلیس زنگ زدم آمد صورتجلسه تنظیم به یکنفر از همسایگان که اعتیاد به مواد مخدر دارد. چون از کسانی شنیده بودم ایشان دزدی میکنه. منم به ایشان مشکوکم. گفتم به شما مشکوکم قسم یاد کن کاری بهت ندارم.گفت برو شکایت کن نتونستی اثبات کنی ازت ادعای شرف میکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید شکایت تودرا مطرح نمایید ولیکن امکان اعاده حیثیت ان شخص هم محسوس است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر دلیلی دارید می توانید شکایت نمایید .