مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان نشینی و سرقت از انباری

سلام وقتتون بخیر من یکروز منزل نبودیم و بعد یکروز اومدیم رفتم به انباری سر زدم و قفل انباریم خراب شده بود من داخل انباریم وسایل زیاد هست از قبیل کابل و اینورتر.سنسور و .. بعلاوه ی یک چادر مسافرتی که اومدم دیدم درب انباری بازه چادر مسافرتی نیستش یک قفل کوچیک هم داخل انباری جا گذاشتن که فهمیدم کاره ساکنین آپارتمان هستش و به غیر از این هم از جای دیگه نمیان اینکارو بکنن و اگر دزد بود و بدون اطلاع اومده بود وسایل دیگه ای مبرد که هم سبک و کوچک بود هم از نظر مالی با ارزش تر بود الان 2روز گزشته و من هنوز هیچ اقدامی نکردم چیکار میتونم بکنم از دسته ساکنین شاکی باشم یا نه؟؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت وبه اشخاصی که مظنون هستید مشخصات انها را جهت تحقیق وبررسی اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان سرقت از شخص ناشناس شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید وارد صفحه بنده شده و تماس بگیرید