مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم تامین و چگونگی تنظیم شکایت

زوجه از ارائه ی سیاهه ی اصلی که همان روزها تنظیم و خودم هم پای آن برگه را امضا کردم امتناع میکنند و ادعا دارند که بعد از 10 سال با بی توجهی والدینشون مفقود شده و من فیلمی که بعد از چیدمان منزل و جهیزیه تهیه شد خاستم که به دادگاه تقدیم کنند که از آن هم فرار می‌کنند و قاضی هم اصرای به ارائه این مدارک از طرف ایشون نداره و ایشون لیست جدیدی تهیه کردند که خیلی واضح و روشن هست که همین اواخر از منزل صورت برداری شده که حتی غیر از اسبابی که شخص خودم در طول این 10 سال و حتی اسبابی که ما یه تازگی به منزل نو رفتیم خریده ام و اسباب بازی ها و عروسک‌های بچه ها و با بی ادبی و گستاخی اشاره به 2بسته پد بهداشتی مخصوص بانوان و چند جفت جوراب و حتی به ادکلن و زیرپوش نو مردانه که سال قبل به عنوان هدیه تولد که با پول خود بنده برای خودم خریده اند و ده ها قلم دیگر که بعضی از طرف مادرم به ما داده شده و بدتر از آن لوازمی که در این 10 سال مستهلک و خراب شده و چند قلم لوازم که به علت نامرغوبی و نامناسب بودن شخص خودشان در برنامه درج آگهی فروختن و پولش هم احسن شده و باز بدتر اینکه لوازمی که بنده دوباره خریداری و حتی اسباب و لوازم منزل نو که به تازگی خریده ایم و با ناباوری تمام لوازم التحریر بچه ها و سر رسید 1400 و لپ کلام از یه قوطی کبریت نگذشته اند که بی شرمانه در لیست خود به عنوان سیاهه جهیزیه تقدیم دادگاه کردند و وقتی در موعد دادگاه به قاضی میگم این سیاهه کاملا مشخصه دیگه که سیاهه جهیزیه نیست قاضی کاملا بی توجه به لیست که حتی نگاهم نکردند از من فاکتور اجناس و اسباب رو دارند و هرچه توضیح میدم که مشخصه من در این 10 سال که اقدام به تهیه و خرید این لوازم و خورده ریز ها وکه بعضی به ضرورت مهمانی های شلوغتر خریده ام و گه گاهی در بازار روزها وووو خریده ام نیازی ندیده ام و اصول بر این است که ایشان سیاهه اصلی را که مشخص است تقدیم کند و از آنجا که خداوند همیشه همراه و حامی بنده بوده صوتی مکالمه چندی وقت قبل که زوجه با پدرشون و با گوشی خودشون ضبط شده که سر بی لطفی پدرشون و کمبود های همیشگی ایشون و مخصوصا جهیزیه ناقص و ناجور که به ایشون داده اند با هم جر و بحث و حتی نسبت به هم فحاشی می‌کنند و به طور عجیبی دست بنده افتاده به دادگاه ارائه و تقاضای چند دقیقه تامل و گوش دادن دارم اصلا به حرف من توجه نمیکنند و حتی گفتن اگه اصرار به پخش و بر هم زدن نظم دادگاه کنم به حراست دادگاه تماس و بنده را اخراج میکنن و فقط حق اعتراض و اینکه به هر کدام از این لوازم اعتراض و ا عای دارم باید فاکتور معتبر تهیه و تقدیم دادگاه کنم که آخرین همان روز مهلت فاکتور و اعتراض با تعجب پیامک تامین خواسته و دو سه روز بعد هم از دادگاه تماس و خواستن که برای تامین و لیست اسباب منزل سر ساعت حضور داشته باشم و وقتی به دادگاه رفتن و چرایی را میپرسم قاضی میگه شما فرصت اعتراض داری. و علت اینکه این چنین سیاهه ای چرا باید تایید و تامین بشه که من بعدش با وقت و هزینه صزقگف کردن اعتراض کنم جواب درست حسابی نمیدن و من هم در فرصتی که داشتم تمام لوازم خودمو از من خارج کردم و الباقی رو لیست و تامین کردند و حافظ هم والده ی خودم شده حالا موندم که در دادگاه تجدید نظر که حضوری نیست چطور خواهد شد و حتی تهدید هم شده آن که اسباب را خارج کردم هم باید مرجوع کنم و خسارت بپردازم وچند وقتی هست بیکارم و حضانت بچه ها هم با من و نزد من هستند. موندم که چیکار کنم تا حقم پایمال نشود و این خانم هم بعد از دادگاهی که 10 دقیقه همش نشد موقع پایان جلسه لحظه آخر که من از اتاق آمدن بیرون به موقع و سریع ایشون بر گشتن و در هم بستن و خیلی بیش تر از وقت دادگاه داخل بودند و موقع خروج هم تو سالن دادگاه خنده ی از سر تمسخر و و به اصطلاح خاصی به من کردند و رفتن و همان طور که از قبل تهدید کردن که از روابطی که اشناهاشون دارند استفاده میکنند. موندم چیکار کنم و بدتر که حرفی هم نمیشه زد راهی هم برای اثبات این ندارم و خواستم درخواستی از رئیس دادگاه خانواده و اشاره ی هم به این موضوع کنم که به قول دوستان شرایط و بدتر هم خو اهد شد واقعا نیاز به راهنمای درست و دقیق و راهکار دارم و یا تنظیم متن درست حسابی برای اعتراض

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام موضوع شما قابل بررسی است تماس بگیرید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ،چند نکته ای که وجود دارد : باید ایشان برای استرداد جهیزیه دلیل و مدرکی داشته باشد
اگر سیاهه جدیدی که ایشون نوشتن و ادعا دارند سیاهه اصلی هست که بدون امضای شما اعتباری ندارد و قابل استناد نیست چون این امضای زوج است که به سیاهه اعتبار میدهد .
معمولا در آرای صادر شده اقلام مربوط به کودک که به عنوان سیسمونی اهدا شده، از مصادیق جهیزیه نبوده و قابل استرداد از ناحیه زوجه نیست.
بهتر است وکیل بگیرید یا متن لایحه مناسب برای تجدیدنظر توسط وکیل تنظیم کنید . در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما قابل بررسی است تماس بگیرید