مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مشخصات شناسنامه ای بر مدارک تحصیلی

سلام وقتتون بخیر، آیا مکان این وجود داره که اسم من که در زمان تولد (توماج) بوده و در سن 9 سالگی به دلایلی پدرم اقدام کردن به تغییر دادن اسم من به (رضا)، دوباره به حالت اول یعنی اسم من در زمان تولد (توماج) برگرده ؟

(ضمناً قصد ارائه درخواست برای کم کردن سن به میزان 5 سال هم دارم)

و اگه جواب شما مثبت هست با توجه به اینکه تمام مدارک تحصیلی من تا این سن از جمله سه مدرک تحصیلی دیپلم و کارشناسی و کارشناسی ارشد با نام (رضا) هست و در اون ها (رضا) درج شده، برای اصلاح اون ها چه اقدامی باید انجام بدم ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید