مشاوره حقوقی رایگان - ترک صحنه تصادف

سلام چندماه پیش با خودرو به دوچرخه سواری زدم و رفتم ولی پلاکم را برداشتن. الان ابلاغ اومده از کلانتری برای کروکی نیاز به وکیل دارم که همه ی کارها رو تقبل کنه و حل کنه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا ، همانطور که همکار محترم عرض کردند وکالت تضمینی نمی باشد. ثانیا ، در بخش وکیل میخواهم در سایت اعلام کنید.
ثالثا، اگر مطابق کروکی و نظر کارشناس تصادفات مقصر شناخته شوید مطابق نظر پزشکی قانونی محکوم به دیه میشوید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ازقسمت سایت وکیل انتخاب نمایید ولیکن اگر شما صدمات وارد نموده باشید باید دیه را پرداخت نمایید