مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام
من با دختری عقد کرده ام
خانواده دختر قبل از عقد تعریف هایی که از دخترشان کردند ولی من بعد از عقد دونه دونه متوجه شدم که دروغ بوده
مثلا دختر دو سه مرحله خودزنی کرده بوده روی دستش ولی به من گفتند در اثر اتفاقی گربه چنگ زده
گفتند این دختر خیلی آروم و بی استرسی هست ولی بعد فهمیدم خیلی عصبانی و رفتار تند دارد بطوری که سر کوچکترین مسئله بزرگترین دعوا راه می افته و ظروف رو به در و دیوار ميکوبه ميشکونه
گفتند نماز میخونه بعد فهمیدم نميخونه
گفتند اصلا به ماهواره علاقه نداره و نمی بینه بعد فهمیدم قشنگ هم دنبال میکنه
بعد ها فهمیدم سیگار و قلیان هم گاهی میکشد
قبل از عقد به دلیل شک در رفتارش ازش پرسیدم قبلا دوست پسر داشته که گفت نداشته و اصلا با پسر نمی تواند ارتباط برقرار کند ولی بعد فهمیدم داشته ولی یکی بوده یا چند تا و در چه حدی نمیدونم و توی رفتارهایش خیلی ريلکس رفتار میکند و همین موضوع خیلی نگران کرده و نمیتوانم اعتماد کنم بهش
و چند مورد دیگر
با این تفاسیر من چگونه میتوانم او را محکوم کنم یا شکایت کنم برای طلاق (بدون دادن مهریه) ؟
البته اینکه اینها رو دروغ گفتند را نمیتوانم ثابت کنم چون فقط خودم و خانواده م میدونن اینها رو

پاسخ ها :

سیدپیمان شمس

جناب آقای سیدپیمان شمس :

سلام ، فکر نپرداختن مهریه را فراموش کنید مگر اینکه زوجه نخواهد بگیرد