مشاوره حقوقی رایگان - وام خرید مسکن ایثار گری

باسلام و احترام
من میخواستم از امتیاز وام خرید مسکن یکی از دوستان استفاده کنم و شرایط استفاده از وام خرید مسکن ایثارگری طوریه که غیر قابل واگذاریه ( البته تو بازار خرید و فروش میشه ) حالا سوالم اینجاست که با توجه به این که سند به نام دوستم میخوره و در رهن بانک میره تا اتمام زمان پرداخت اقساط، بعد از فوت دوستم( خدای نکرده) وراث میتونن ادعای مالکیت کنن ؟ راهی داره پیشگیری کنم ؟ و اینکه به از فوت ایشان تکلیف وام و خانه چه میشود ؟
ممنون

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، از دوستانتان چک بگیر و ظهر چک را دو نفر از بستگان امضاء کنند.