مشاوره حقوقی رایگان - برگه دست نویس دارم

سلام عرض ادب بنده سال 97به آقایی صد میلیون پول دادم این آقا مشکل براش پیش آمده بود احتیاج شدید به پول داشت من این پول رو دادم وارد ایشون یه دست خط کردم که باغ شون رودر صورتی که ایشون دوسال از تاریخ برگه دست نویس برنگشت من برای سند اقدام کنم ایشون الان رفتم خارج از کشور ‌نیامدن دیگه بنده الان این برگه دست نویس که دستم هست معتبر می تونم برای سند اقدام کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن اقرارنامه دست نوشت بررسی شود . لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید ابتدا دادخواست مناسب اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید.
جهت اظهارنظر دقیق لازم است مدارک و مستندات بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام

ماده 1301 - امضایی که در روی نوشته یا سندی باشد بر ضرر امضاءکننده دلیل است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.