مشاوره حقوقی رایگان - برداشت وجه غیر مجاز از حساب

درود.از حساب بنده سال94 کارت بانکی بنده گم شده و مبلغ حدود320000000 تومان برداشت شده و بحساب 6نفر واریز شده است که اصلاً این افراد را نمی‌شناسم.انها هم مرا نمی‌شناسند.میتوان از طریق شکایت کیفری پولهایم را وصول کنم ... ممنون

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله این امکان وجود دارد ولی پیشنهاد می شود حتما از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر منظور شما جهت استخدام است باید کمیسیون پزشکی تایید نماید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر اعلام مفقودی نموده باشید امکان پیگیری وجود دارد