مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت بدهی

اینجانب بعد از حکم دادگاه و ارجاع به اجرای احکام خودروی شخص محکوم رو که لیفان x60 سواری میباشد توقیف کردم ولی ایشون به بهانه اینکه خودرو اقساطی هست و در رهن کرمان خودرو هستش خودرو رو با زمین کشاورزی رفع توقیف کردن ولی دوباره اینجانب حکم توقیف خودرو رو به استناد جایگزین کردن مال سهل الوصولتر که اون زمین سهل الوصول نیست دوباره توقیف کردم الان هم دوباره ایشون قصد داره به استناد اینکه خودرو رهنی هستش ماشین رو آزاد کنه آیا میتونه با توجه به اینکه بدهی ایشون 45000000 تومنه و فقط سه قسط این ماشین باقی مونده در حدود 15000000 تومن آیا خودم میتونم بگم که قسط هاشو پرداخت میکنم تا دوباره رفع توقیف نشه من باید چیکار کنم؟ تا دوباره ماشین رو آزاد نکنه

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، خودرو رفع توقیف نمی شود.

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام مالی که در رهن باشد مبلغ رهن از ارزش آن کم شده و مابقی قابل توقیف و مطالبه است