مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام
خودرو بنده 2هفته ای میشه توقیف شده و مبلغ قرضم هم به خواهان نزدیک 120 میلیون (با احتساب کلیه هزینه ها) و توقیف خودرو من رو گرفتند و به پارکینگ منتقل شده است.
منتهی سند خودرو توقیف شده در رهن سایپا میباشد.
سوال بنده اینست که ایا من میتوانم خودرو خود رو رفع توقیف کنم؟ به دلیل اینکه بنده اجاره نشین هستم و با خودرو وانت(که توقیف شده) امرار معاش میکنم
البته همراه با اعسار دادن چون فعلا اعسار نداده ام

آیا میتوانم اعسار داده و خودرو خود را رفع توقیف و بعدا به صورت اقساط بدهی را بدهم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت اثبات این موضوع جزو مستثنیات دین تلقی و قابل رفع توقیف خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات این موضوع جزو مستثنیات دین تلقی و قابل رفع توقیف خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

موضوع جزو مستثنیات دین تلقی و قابل رفع توقیف خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت اثبات این موضوع جزو مستثنیات دین تلقی و قابل رفع توقیف خواهد بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت اثبات جزء‌مستثنیات دین و قابل رفع توقیف خواهد بود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله چون خودرو وانت است میتوانید با اثبات اینکه با ان امرار معاش میکنید ان را رفع توقیف کنید و سپس اعسار و تقسیط دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وسیله نقلیه در صورتی که برای امرار معاش استفاده می‌شود و تنها وسیله نقلیه محکوم‌علیه باشد قابل توقیف نیست

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام در صورتی که با آن امرارمعاش میکنید جزء مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورتتنها وسیله امرار معاش باشد جزمستثنیات دین است و قابل رفع توقیف می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید با اثبات اینکه جز مثتسنیات دین است درخواست رفع توقیف دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه اثبات شود جزء‌مستثنیات دین و قابل رفع توقیف خواهد بود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله با اثبات وسیله معاش بودن جزو مستثنیات دین و غیر قابل توقیف خواهد بود.
اعسار ثابت شود تقسط می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به شرطی که شما اثبات نمایید که خودرو وسیله امرار معاش شما است خودرو جز مستثنیات دین محسوب خواهد شد و رفع توقیف خواهد شد
در غیر این صورت شما باید ابتدا دادخواست اعسار را مطرح نمایید و اگر اعسار شما پذیرفته شود و شما مبلغ پیش قسط را پرداخت نمایید میتوانید درخواست رفع توقیف به اجرای احکام را مطرح نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام جز‌ مستثنیات دین محسوب می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعلام کنید که خودرو جهت امرار معاش و از مستثنیات دین است

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام ابتدا بایدبا اعساروتقسیط شما موافقت ورای صادروقطعی شودسپس جهت رفع توقیف اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام در صورت اثبات این موضوع جزو مستثنیات دین تلقی و قابل رفع توقیف خواهد بود