مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از تعاونی مسکن

باسلام،بنده در ابتدای سال 98 در تعاونی مسکن ثبت شده در اداره تعاون عضو شدم، با واریزی امثال من از راه آزمون و خطا ووقت کشی در شرایط تورمی نهایتا بعد از6 ماه زمین خریداری شد که تا یکسال بعد هم قراردادی به اعضا داده نشد، سرانجام موقع تنظیم قرارداد اواسط 99متوجه شدیم تورم 300 درصدی نسبت به قول و قرار شفاهی در قرارداد محاسبه شده ، ناچارا با علم به اینکه ارزش زمین خریداری شده با آورده اعضا حداقل 3 برابر شده ، بدلیل کندی در اجرای پروژه و ناتوانی در پرداخت اقساط با گرفتن اصل پول انصراف دادم ، با قول شفاهی ریاست هیئت مدیره که مابه التفاوت قیمت بازار مبلغ واریزیم در زمان انصراف از عضو جایگزین اخذ شده به من واگذار گردد، اما الان منکر قولشان شده و زیر بار نمیروند رو گرفت مدارک واریزی رو دارم آیا میتوانم از راه قانونی مابه التفاوت قیمت زمین درزمان انصراف را با زمان واریزی ام (زمان خرید زمین) را بگیرم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر قراردادی وجود دارد ارائه نمایید در غیر اینصورت تعهد شفاهی را انکار میکنند

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

با سلام.با استناد به قول و قرارشفاهی نمیتوان چیزی را اثبات کرد مگر اینکه دلایل و مدارک مستند دیگری داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید از اعضا هیات مدیره و مدیر عامل
شکایت نمایید و مطالبه ضرر و زیان خود را نمایید